Fysico

Fysico is een praktijk voor fysiotherapie, complementaire therapie én een (medisch) trainingscentrum in de Rotterdamse wijk Blijdorp.

De praktijk is hier gevestigd in 1996 door Rik van Keulen en Jeanette van der Pauw die nog steeds de leiding hebben.  In de loop van de jaren is de praktijk zowel in oppervlak als in aantal therapeuten en disciplines gegroeid. De ruimte is uitgebreid tot maar liefst 9 behandelkamers, een grote oefenzaal, douches en kleedruimtes.

De therapeuten van Fysico  zijn specialisten in het verbeteren van houding en bewegingsgewoonten, vanuit een medische hulpvraag of wanneer je onder goede begeleiding (opnieuw) wilt (leren) bewegen. Ook wanneer jouw klacht of hulpvraag niet alleen een fysieke maar ook een emotionele oorzaak heeft kun je bij ons terecht.

In ons uitgebreide trainingscentrum kun je zowel individueel als in een groep trainen, onder begeleiding van een fysiotherapeut. Door het combineren van behandelingen met oefentherapie en medische fitnesstraining, sluiten we naadloos aan op de nieuwste inzichten binnen de fysiotherapie.

De meeste klachten vragen intensieve begeleiding, zowel in de herstelfase als daarna, in de preventieve fase. Daarom stellen wij een individueel sportprogramma voor je samen, gericht op (zo mogelijk) herstel, het (opnieuw) leren gebruiken van bepaalde functies, het vergroten van de algehele belastbaarheid en het verbeteren van de conditie, de weerstand en de hart- en longfunctie.

Een positieve instelling is daarbij van groot belang. Daarom stelt Fysico duidelijke doelen. Dat vergroot het enthousiasme en maakt bewegen niet alleen nuttig, maar ook leuk.

Wanneer is Fysico interessant voor jou?
  • Bij houding-gerelateerde klachten, zoals CANS (RSI)
  • Bij herstel van een blessure, ziekte, operatie of ongeval
  • Bij een chronische aandoening, zoals Diabetes Mellitus, C.O.P.D. (astma), reuma of fibromyalgie
  • Als je beter wilt gaan sporten, een marathon wilt lopen, op fietsvakantie of wintersport gaat of je wandel/looppatroon wilt verbeteren
  • Als je wilt afvallen
  • Als je krachtiger en vitaler wilt worden
  • Als je na lange tijd weer wilt gaan bewegen
  • Bij vermoeidheids-, en spanningsklachten, burnout , en stress
  • Spijsverteringsklachten, darmklachten en obstipatie bij volwassenen en kinderen
  • Het gevoel altijd “aan” te staan en geen rust meer te kunnen vinden, slaapproblemen

Logo Fysico

Bentinckplein 14, 3039 KL Rotterdam, Nederland

ADRES

Fysico Rotterdam

Bentinckplein 14
3039 KL Rotterdam, Zuid-Holland

Voorhave 35A
3025 HC Rotterdam, Zuid-Holland

CONTACT

Telefoon : 010-4654350
Email      : info@fysicorotterdam.nl