Willeke van Voorthuizen

Willeke van Voorthuizen

Willeke van Voorthuizen is van oorsprong logopedist en heeft jarenlange ervaring in de preventieve gezondheidszorg waar zij werkt met jonge kinderen.

Na een ongeval is zij in aanraking gekomen met craniosacraaltherapie. De reguliere gezondheidszorg kon niets meer voor haar betekenen in het herstel van een zeer zware hersenschudding. Het feit dat de klachten na enkele cranio behandelingen vrijwel verdwenen waren, was voor haar aanleiding om meer over deze therapie te willen weten.

In november 2017 is zij afgestudeerd aan het Upledger Instituut en sindsdien werkt zij bij Fysico Rotterdam als craniosacraaltherapeut. Door haar achtergrond als logopedist behandelt zij mensen met stemklachten ook met cranio.

Haar kracht ligt onder andere in het feit dat zij vanuit eigen ervaring vele klachten kent en herkent en anderen daarin goed kan ondersteunen. Daarnaast heeft zij van nature een uitstraling die rust en veiligheid biedt. Zij neemt de tijd om tussen de regels door te luisteren naar het verhaal achter de klacht en samen met de cliënt te kijken wat er nodig is.

Vanuit haar hobby paardrijden behandelt zij ook ruiters die beter in contact met zichzelf en hun paard willen komen en willen leren omgaan met (wedstrijd) spanning.

Willeke is lid van het RCN (register craniosacraaltherapeuten Nederland) en de NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie)

Bentinckplein 14, 3039 KL Rotterdam, Nederland

ADRES

Fysico Rotterdam

Bentinckplein 14
3039 KL Rotterdam, Zuid-Holland

Voorhave 35A
3025 HC Rotterdam, Zuid-Holland

CONTACT

Telefoon : 010-4654350
Email      : info@fysicorotterdam.nl