Diëtetiek, Leefstijl

Fyscio Rotterdam werkt samen met diëtistepraktijk HRC. Diëtetiek en GLI kunnen voor iedereen een belangrijke rol spelen in het bevorderen van een gezonde levensstijl en het verminderen van het risico op verschillende gezondheidsproblemen. Een diëtist kan ondersteuning bieden bij het maken van gezonde voedingskeuzes die passen bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Een GLI kan vooral nuttig zijn wanneer u kampt met overgewicht of obesitas en een verhoogd risico heeft op hart- en vaatziekten en/of diabetes. Het programma omvat begeleiding op het gebied van voeding, beweging, slaap en stressmanagement. Samen met een professional wordt er gewerkt aan een gezonde leefstijl die op de lange termijn vol te houden is.

Het inschakelen van een diëtist en/of het volgen van een GLI kan u helpen om uw levensstijl te verbeteren en uw gezondheid te bevorderen. Het kan bijvoorbeeld leiden tot een gezond gewicht, een betere spijsvertering, een betere nachtrust en een verminderd risico op verschillende gezondheidsproblemen. Bent u geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden?
Overleg dan met uw huisarts of neem contact op met HRC over de mogelijkheden via info@dietistenpraktijkhrc.nl of bel naar 010-2025165


    Contact formulier

    Ik ben geïnteresseerd in