Fysico Therapie

Bij Fysico Rotterdam weten we als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor uw lichaam te zorgen. Wanneer u lichamelijke klachten heeft, kan dit invloed hebben op uw dagelijkse leven en activiteiten. Daarom bieden wij professionele fysiotherapiebehandelingen die gericht zijn op het verminderen van pijn en het verbeteren van de mobiliteit en functionaliteit van het lichaam op korte en lange termijn.

Maar waarom zou u nu specifiek voor Fysico Rotterdam moeten kiezen? Ten eerste bieden wij een persoonlijke aanpak waarbij we samen met u op zoek gaan naar de oorzaak van uw klachten. Hierbij houden we rekening met uw specifieke situatie en wensen.

Daarnaast werken bij Fysico Rotterdam professionele therapeuten met ruime ervaring en de nieuwste kennis in hun vakgebied. Naast reguliere fysiotherapiebehandelingen bieden wij ook gespecialiseerde behandelmethoden aan, zoals manuele therapie, oedeemtherapie, sportfysiotherapie, oncologische fysiotherapie en nog veel meer. Op deze manier kunnen wij u altijd de beste behandeling op maat bieden.
In onze vernieuwde trainingszaal kunt u optimaal revalideren. De ruimte is uitgerust met moderne apparatuur en onze professionele begeleiding zorgt voor een veilige en effectieve revalidatie.
Kortom, bij Fysico Rotterdam bent u verzekerd van professionele fysiotherapiebehandelingen met een persoonlijke aanpak en ruime expertise. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie of klik hier voor het maken van een afspraak: