Ademtherapie

Ademtherapie is een behandelmethode die gericht is op het verbeteren van de ademhaling en het verminderen van ademhalingsproblemen. Bij Fysico Rotterdam bieden we ademtherapie aan in de locatie Delfshaven als onderdeel van onze holistische benadering van gezondheidszorg.

Onze ademtherapeuten zijn speciaal opgeleid om mensen te helpen bij verschillende ademhalingsproblemen, zoals astma, hyperventilatie en stressgerelateerde klachten. Tijdens de behandeling leren patiënten ademhalingstechnieken die hen kunnen helpen hun ademhaling te reguleren en beter te beheersen.

Onze ademtherapeuten werken ook samen met onze fysiotherapeuten om de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Het doel van onze behandelingen is om de kwaliteit van leven van onze cliënten te verbeteren en hen te helpen weer controle te krijgen over hun ademhaling.

Of u nu last heeft van een chronische ademhalingsaandoening of simpelweg wilt leren hoe u beter kunt ademen, Fysico Rotterdam kan u helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.


    Contact formulier

    Ik ben geïnteresseerd in