De verbouwing is een feit!

Fysico Rotterdam heeft onlangs zijn oefenzaal vernieuwd en daarbij ook de huisstijl van de praktijk aangepast.

De oefenzaal is uitgerust met de nieuwste apparatuur van Technogym en biedt een moderne en professionele omgeving voor patiënten en sporters om te trainen en te herstellen. De vernieuwde huisstijl van Fysico Rotterdam omvat een fris en eigentijds ontwerp, dat zowel de geschiedenis als de toekomst van de praktijk weerspiegelt.

De nieuwe huisstijl weerspiegelt ook de kernwaarden van Fysico, zoals professionaliteit, expertise en persoonlijke aandacht. Als bezoeker kunt u nu genieten van een nog betere trainingservaring bij Fysico Rotterdam.

LAATSTE NIEUWS

Nieuw - Online afspraken beheer!

Beste Cliënten, Fysico Rotterdam streeft voortdurend naar ontwikkeling op alle gebieden om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het was al mogelijk om uw eerste behandeling online in te plannen, waarvan gretig gebruik werd gemaakt. Vanaf 2024 is het nu ook mogelijk om uw afspraken te bekijken, annuleren of...
Lees meer

Welkom op de nieuwe website van Fysico Rotterdam

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze website www.fysicorotterdam.nl hebben overgezet naar onze nieuwe huisstijl. Dit is een opwindend moment voor ons omdat het niet alleen betekent dat we een nieuw digitaal thuis hebben, maar ook dat we onze zorg en diensten in een nieuw jasje hebben...
Lees meer