Diëtetiek

Fyscio Rotterdam werkt samen met diëtistepraktijk HRC. De diëtisten van HRC zijn er om mensen te helpen bij het verbeteren van hun voedingspatroon en het behalen van hun persoonlijke gezondheidsdoelen. Ze zijn gespecialiseerd in het geven van voedingsadvies en het begeleiden van mensen met specifieke gezondheidsproblemen, zoals overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, en voedselallergieën.

De diëtisten van onze praktijk werken samen met de patiënt om een persoonlijk voedingsplan op te stellen. Dit plan wordt afgestemd op de persoonlijke situatie, voorkeuren en doelen van de patiënt. Het is daarbij belangrijk dat het plan haalbaar en realistisch is, zodat het goed vol te houden is op de lange termijn.

Tijdens de consulten wordt er niet alleen gekeken naar voeding, maar ook naar de leefstijl van de patiënt. Onze diëtisten geven advies op maat over bijvoorbeeld beweging en stressmanagement, en kijken ook naar factoren die van invloed kunnen zijn op het eetgedrag van de patiënt.

Door de begeleiding van onze diëtisten kunnen mensen hun voedingspatroon verbeteren en daarmee hun gezondheid en kwaliteit van leven verbeteren.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van HRC.


    Contact formulier

    Ik ben geïnteresseerd in