Welkom op de nieuwe website van Fysico Rotterdam

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze website www.fysicorotterdam.nl hebben overgezet naar onze nieuwe huisstijl. Dit is een opwindend moment voor ons omdat het niet alleen betekent dat we een nieuw digitaal thuis hebben, maar ook dat we onze zorg en diensten in een nieuw jasje hebben gestoken.

Met de overgang naar deze nieuwe website willen we onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige zorg en diensten aan onze patiënten versterken. Op onze nieuwe website kunt u nog gemakkelijker informatie vinden over onze diensten, behandelingen en specialisten, en kunt u ook online een afspraak maken of contact met ons opnemen voor meer informatie.

We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze patiënten in ons stellen en we zijn verheugd om deze nieuwe mijlpaal in ons bedrijf te vieren. We hopen dat onze nieuwe website u inspireert om ons te bezoeken en te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij uw gezondheidsdoelen!

LAATSTE NIEUWS

Nieuw - Online afspraken beheer!

Beste Cliënten, Fysico Rotterdam streeft voortdurend naar ontwikkeling op alle gebieden om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het was al mogelijk om uw eerste behandeling online in te plannen, waarvan gretig gebruik werd gemaakt. Vanaf 2024 is het nu ook mogelijk om uw afspraken te bekijken, annuleren of...
Lees meer

Welkom op de nieuwe website van Fysico Rotterdam

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze website www.fysicorotterdam.nl hebben overgezet naar onze nieuwe huisstijl. Dit is een opwindend moment voor ons omdat het niet alleen betekent dat we een nieuw digitaal thuis hebben, maar ook dat we onze zorg en diensten in een nieuw jasje hebben...
Lees meer